Nieuws

 

 
6 Januari 2008
De eerste Aeronauts zijn inmiddels aangekomen in Mesa. Na een korte twee weken grondschool zullen zij als eerste beginnen aan het vliegtraject. Het gaat om: Lude 'Blow Standard' Leuvelink, Coen 'Klamme Pudding' van Weerdenburg, Michael Elzenaar, Emiel 'Grasmaaier' Snippert, Bart 'Dagobert' Adriaanse, Guillermo 'Tropical Danny' van de Ven en Igor 'Copy Shop' Maric. Ze zullen Amerika alvast warm maken voor de arrivering van de rest van de Aeronauts.
Eerste etentje
21 December 2007
Ons laatste CBR examen voor het vak Instruments. Voor de meesten betekende dit een einde aan de theorie periode en mochten die zich Theotollah noemen. Er zijn nog een paar Aeronauts die een herexamen moeten doen in een bepaald vak, maar dit komt helemaal goed!
23 November 2007
De laatste lesdag van klas 7-1. Een invasie van 27 zwarte pieten, onder leiding van hun held, Sint Nicolaas.
22 November 2007
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het CAVV wordt ons logobord aangeboden aan de senaat en omdat we al 8 maanden lid zijn en drie klassen onder ons hebben worden we Sjaars Af geslagen.
8 November 2008
Na lange afwezigheid is het traditionele pa zeun diner terug van weggeweest. Met 58 man gingen we bij Da Gianni in Eelde lekker een happie eten. Wij betaalden de drank en onze zeunklas het eten. Mooie avond.
14 September 2007
Het is tijd voor het logofeest van klas 7-1. Genodigden en vrouwen uit alle windstreken zijn ingevlogen en maken van de avond een onvergetelijk feest. Het aanrecht van Charlie 2 moet echter na deze avond grondig geboend worden.
8 Juni 2007
De Aeronauts hebben en nieuw onderkomen en verruilen de camping voor de verdiepingen 2 en 3 in gebouw Charlie. En geven hiermee nieuw elan aan de eeuwige vraag: Wie is er hoogh? Charlie 2 of Charlie 3?
9 Maart 2007
De studentenvereniging van de KLS organiseert de Kennismakingstijd. Tijdens deze periode maken we kennis met het CAVV en haar leden en traditities. Uiteindelijk worden 25 van de 28 klasgenoten lid.
26 Februari 2007
De eerste Aeronauts zijn gearriveerd op de campus van de KLS en nemen hun intrek in C1, ofwel 'de camping.' Een week later worden ze gevolgd de door rest van klas B71. Het begin van een mooie tijd in Eelde.